Unity Developer

Posted On: December 27th, 2011    Job Type: Full Time    Job Location: ,

We are looking for a Unity developer to strengthen the Paladin team. Below is the job description, let me know if you’re interested! 🙂

-Derk

Vacature: Unity Developer
Den Haag, 12 december 2011

Wij zijn op zoek naar een Unity developer om het Paladin team te versterken.

Functieomschrijving

Als Unity developer ga je binnen het team aan de slag met het programmeren van onze games. Van mechanics tot grafische interfaces en physics, alle aspecten van games programmeren komen langs. Daarnaast werk je mee aan de Unity projecten die we in opdracht ontwikkelen voor diverse klanten.

Je werkt intensief samen met alle teamleden, voornamelijk met de andere programmeurs. Je werkt voornamelijk in Unity en C#, met uitstapjes naar andere talen zoals CG (Shaderlab) en C++. Je denkt na over innovatieve oplossingen, bent bekend met de beperkingen en mogelijkheden van mobiele platforms, en werkt gestructureerd aan de codebase van onze projecten.

Profiel

Je bent een ervaren programmeur met een passie voor games en nieuwe media. Binnen het team ben je de programmeur die diep gaat in de Unity engine, maar die ook net zo makkelijk meedenkt over de game mechanics of performance op iPhone en Android devices.

Je hebt ervaring met het productieproces binnen de games wereld, en kent het klappen van de zweep als het om projecten gaat. Je ambitie is eerder om in een klein team aan innovatieve games te werken, dan om aan een AAA titel of in je eentje te werken. Je houdt van variatie, en weet om te gaan met uiteenlopende taken en verschillende soorten projecten.

Je streeft er naar om telkens beter te worden in je werk. Je werkt graag samen in een team en kunt goed communiceren. Je denkt en werkt graag mee aan alle aspecten van het spel, bent kritisch en kunt goed kritiek ontvangen, en ondersteunt de andere teamleden waar mogelijk. Game design en development neem je serieus: je hebt een professionele werkhouding en bent niet bang om bij te leren waar dat mogelijk is.

Skills:
– C#
– OOP
– UML
– Game engines (Unity is een pre)
– Uitstekend Nederlands, Engels en 1337speak spreken en schrijven

Affiniteit met / interesse in:
– Game development
– User testing
– Nieuwe game platforms en input devices

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, en bent in staat om 40 uur per week in onze studio in Den Haag te werken.
Bedrijf

Paladin is een onafhankelijke game developer, gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag. We brengen onze games in eigen beheer uit op verschillende platforms. Daarnaast ontwikkelen we maatwerk games voor klanten.

We zijn een klein team van developers en designers. We maken en publishen games in eigen beheer (bijvoorbeeld Jimmy Pataya, jimmypataya.com). Daarnaast ontwikkelen we (serious) games in opdracht, zoals bv EnerCities (enercities.eu). Altijd streven we naar topkwaliteit games, die er goed uitzien en een ervaring zijn om te spelen. Onze nieuwe game is een pinball adventure game voor mobiele platforms (iPhone/Android), genaamd Momo Pinball.

Voor meer informatie, zie ook paladinstudios.com en paladinstudios.com/blog.

We bieden je in deze positie de kans om je te ontwikkelen en mee te groeien met de studio. Dit doen we door intensieve coaching en door je een hoge mate van zelfstandigheid te geven.
Reageren

Klinkt dit goed? Awesome! Stuur dan een mailtje naar email hidden; JavaScript is required.

Link in deze mail naar je portfolio en CV, of voeg ze toe als attachment. We laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Hopelijk tot snel 🙂

Derk de Geus
Paladin Studios

Email:
email hidden; JavaScript is required

Link:
http://www.paladinstudios.com